Babyen Lær – SPRÅK

Babyen Lær – SPRÅK er en gratis flash card app med fantastisk læring spill for å hjelpe deg til å lære nye ord og språk, og ha det gøy når du gjør det! Denne gratis tospråklig / flerspråklig app gir babyer og småbarn sjansen til å lære mer enn ett språk, med flash-kort og spill i 23 forskjellige språk.

Det er 20 + morsomme og fargerike pakker inkludert dyr, mat, grønnsaker, ting, frukt, tall, former og farger. Hver pakke har 15-30 vakre bilder i det, og kommer i alle 23 språk med kvalitet snakkes lyd. Tilleggspakkene inneholder menneskekroppen, naturen, kjøretøy og flere dyre pakker, for eksempel insekter, fisk, fugler, krypdyr, sjødyr og amerikanske dyr. Inkluderer en gratis pakke.

iPhone

Tilgjengelige språk er engelsk, spansk, portugisisk, fransk, tysk, italiensk, kinesisk, japansk, koreansk, russisk, hindi, arabisk, finsk, svensk, norsk, dansk, nederlandsk, tyrkisk, gresk, ungarsk, polsk, tsjekkisk og Thai.

Applikasjonen inkluderer fire læring moduser:
-Hundrevis Av Flash-kort for læring
-ord Quiz med ulike vanskelighetsgrader
-Memory Spill med de samme ordene du har lært tidligere, kommer i forskjellige størrelser
-Shuffled Bokstaver puslespillet for å øve bokstaver og hjelpe deg til å lære stavemåten i hvert ord.

Du kan:
– Lær engelsk
– Lær spansk
– Lær fransk
– Lær portugisisk
– Lær tysk
– Lær italiensk
– Lær svensk
– Lær Finsk
– Lær nederlandsk
– Lær Danish
– Lær Turkish
– Lær polsk
– Lær Thai
– Lær kinesisk

og mye mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*