Baby Leer – TALEN

Baby Leer – TALEN is een gratis flash card app met fantastisch leermiddel spelletjes om je te helpen om nieuwe woorden en talen te leren, en veel plezier bij het doen van het! Deze gratis tweetalige / meertalige app geeft baby‘s en peuters de kans om meer dan een taal te leren, met flash cards en games in 23 verschillende talen.

Er zijn meer dan 20 leuke en kleurrijke verpakkingen, waaronder dieren, voedsel, groenten, dingen, fruit, cijfers, vormen en kleuren. Elke verpakking heeft 15-30 mooie beelden in, en komt in alle 23 talen met kwaliteit gesproken audio. Extra pakketten omvatten menselijke lichaam, natuur, voertuigen en nog veel meer dieren packs, zoals insecten, vissen, vogels, reptielen, zeedieren en Amerikaanse dieren. Inclusief een gratis pak.

iPhone app

Beschikbare talen zijn Engels, Spaans, Portugees, Frans, Duits, Italiaans, Chinees, Japans, Koreaans, Russisch, Hindi, Arabisch, Fins, Zweeds, Noors, Deens, Nederlands, Turks, Grieks, Hongaars, Pools, Tsjechisch en Thai.

De App bestaat uit 4 leren modi:
-Honderden Flash kaarten voor het leren
-woord Quiz met verschillende moeilijkheidsgraden
-Memory Spel met dezelfde woorden die u reeds heeft geleerd, komt in verschillende maten
-Shuffled Brieven puzzel om letters te oefenen en u helpen om de spelling van elk woord te leren.

U kunt:
– Leer Engels
– Spaans leren
– Frans leren
– Portugees leren
– Duits leren
– Leer Italiaans
– Leer Zweeds
– Leer Fins
– Nederlands leren
– Leer Danish
– Turks leren
– Leer het Pools
– Thais leren
– Chinees leren

en nog veel meer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*