Baby Lär – SPRÅK

Baby Lär – SPRÅK är ett gratis flash-kort app med fantastiska lärande spel som hjälper dig att lära dig nya ord och språk, och ha roligt när man gör det! Detta fria tvåspråkig / flerspråkig app ger spädbarn och småbarn chansen att lära sig mer än ett språk, med flash-kort och spel i 23 olika språk.

Det finns 20 + roliga och färgglada förpackningar, inklusive djur, mat, grönsaker, saker, frukt, siffror, former och färger. Varje förpackning har 15-30 vackra bilder i den, och finns i alla 23 språk med kvalitets talat ljud. Ytterligare förpackningar omfattar mänskliga kropp, natur, fordon och fler djur förpackningar, till exempel insekter, fiskar, fåglar, reptiler, havsdjur och amerikanska djur. Inkluderar en gratis förpackning.

iPhone

Tillgängliga språk är engelska, spanska, portugisiska, franska, tyska, italienska, kinesiska, japanska, koreanska, ryska, hindi, arabiska, finska, svenska, norska, danska, holländska, turkiska, grekiska, ungerska, polska, tjeckiska och thailändska.

Applikationen innehåller fyra inlärningslägen:
-Hundreds Av Flash-kort för lärande
-word Quiz med olika svårighetsgrader
-Minne Spel med samma ord som du lärt tidigare, finns i olika storlekar
-Shuffled Brev pussel att öva bokstäver och hjälpa dig att lära dig stavningen av varje ord.

Du kan:
– Lär dig engelska
– Lär dig spanska
– Lär dig franska
– Lär dig Portugisiska
– Lär dig tyska
– Lär dig italienska
– Lär dig svenska
– Lär dig Finska
– Lär Dutch
– Lär Danish
– Lär dig Turkiska
– Lär dig Polska
– Lär dig thailändska
– Lär dig kinesiska

och mer!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*