Baby Lære – SPROG

Baby Lære – SPROG er en gratis flash card app, med fantastisk læringsspil til at hjælpe dig med at lære nye ord og sprog, og have det sjovt, når du gør det! Denne gratis tosprogede / flersprogede app giver babyer og småbørn chancen for at lære mere end ét sprog, med flash-kort og spil i 23 forskellige sprog.

Der er 20 + sjove og farverige pakker herunder dyr, mad, grøntsager, ting, frugt, tal, former og farver. Hver pakke har 15-30 flotte billeder i det, og kommer i alle 23 sprog med kvalitet talt lyd. Yderligere packs indeholder menneskelige krop, natur, køretøjer og flere dyr emballage såsom insekter, fisk, fugle, krybdyr, havdyr og amerikanske dyr. Inkluderer en gratis pakke.

iPhone app

Tilgængelige sprog er engelsk, spansk, portugisisk, fransk, tysk, italiensk, kinesisk, japansk, koreansk, russisk, hindi, arabisk, finsk, svensk, norsk, dansk, hollandsk, tyrkisk, græsk, ungarsk, polsk, tjekkisk og thai.

App’en indeholder 4 læring tilstande:
-Hundreds Af Flash-kort for læring
-Word Quiz med forskellige sværhedsgrader
-Memory Spil med de samme ord, du har lært tidligere, kommer i forskellige størrelser
-Shuffled Breve puslespil at øve bogstaver og hjælpe dig til at lære stavning af hvert ord.

Du kan:
– Lær engelsk
– Lær spansk
– Lær fransk
– Lær portugisisk
– Lær tysk
– Lær italiensk
– Lær svensk
– Lær Finsk
– Lær Hollandsk
– Lær dansk
– Lær Tyrkisk
– Lær Polsk
– Lær Thai
– Lær kinesisk

og meget mere!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*